Op zondag in Onze Kerk

Op zondag

In een dienst wordt er niets van je verwacht. Je kunt gewoon binnenstappen en lekker gaan zitten. We hopen dat je door alles heen iets van Gods liefde zult ervaren.

Jij bent welkom!

Voor wie?

De kerkdiensten zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt gewoon binnenstappen en lekker gaan zitten. We bereiden de diensten altijd goed voor en gebruiken geen ingewikkelde christelijke woorden of onbegrijpelijke tradities. Je hoeft geen Bijbelse verhalen te kennen om de diensten goed te kunnen volgen.

Wat heb je er eigenlijk aan?

Je krijgt van ons verrassend nieuwe inzichten aangereikt over thema’s die aansluiten op de praktijk van het dagelijks leven. En je kunt genieten van de dingen die voorbij komen: muziek, multimedia en een praktische boodschap zonder omhaal van woorden. We merken dat veel mensen op zoek zijn naar rust, vrede en geluk. Geluk dat alleen God kan geven. Daarom snijden we iedere zondag thema’s aan die aansluiten op vragen waar jij mogelijk mee rondloopt. We leggen niets aan je op. Je kunt zelf je mening vormen en zelf keuzes maken.

• Dienst om 9.30 uur
  • Duur: 60 tot 70 minuten
  • Kledingadvies: kom zoals je bent
  • Tijdens de overdenking is er voor de kinderen die naar de basisschool gaan een eigen programma.

Kloosterkerk Sibculo

Fredrikskerk Kloosterhaar

Ontdek wat binnenkort te doen is

Agenda bekijken