Wat is er binnenkort allemaal te doen?
Informatie over vieringen, vergaderingen, bijzondere diensten, teenage meetings en andere kerkelijke activiteiten lees je hier.

Let op: vanwege corona zijn er m.i.v. 7 januari geen fysieke kerkdiensten meer. De diensten zijn digitaal via YouTube en Kerkomroep te volgen.

Na de berichtgeving vanuit de laatstgehouden persconferentie in december, waarin een algehele lockdown werd opgelegd, konden wij als kerk met in acht neming van de richtlijnen openblijven.

Als kerk(enraad) hebben wij getracht om de diensten in de kerk een gewone doorgang te laten vinden met niet meer dan 30 bezoekers. Dit is tot nu goed verlopen en wie wilde kon naar de kerk komen, en voor wie liever thuisbleef was er de livestream. Maar gezien de laatste berichten dat de lockdown nog niet de resultaten geeft die men voor ogen had, heeft de kerkenraad na beraad de keuze gemaakt om over te gaan naar alleen onlinediensten, hoezeer ons dat ook spijt.

De bezorging van de bloemen is nu ook tot een nader tijdstip stopgezet. Er zal i.p.v. bloemen nu een kaart gestuurd worden.

Kloosterkerk

Ds. Dorgelo

Teenage meeting

Deze is regelmatig zondagochtend om 11.00 uur in de Underground (kelder van ‘t Refter in Sibculo). Wanneer de eerstkomende Teenage Meeting is lees je hier.

Elke zondag dienst om 9.30 uur

Er is elke zondagmorgen een dienst om 9.30 uur in één van de twee kerken in Kloosterhaar en Sibculo.

Steun ons financieel