Coronamaatregelen Protestante Gemeente Sibculo-Kloosterhaar.jpg

Coronamaatregelen Protestante Gemeente Sibculo-Kloosterhaar

Gezien de maatregelen vanuit de overheid (donderdag 12 maart 15.15 uur) geeft de Protestantse Kerk in Nederland het advies aan de gemeenten om alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen af te gelasten. Dit geldt ook voor kerkdiensten. De Protestantse Gemeente Sibculo-Kloosterhaar heeft besloten om dit advies op te volgen. Dat betekent dat onze kerkdiensten op 15, 22 en 29 maart niet door zullen gaan. Deze maatregel geldt tot en met 31 maart 2020.

Op zondag 15 maart wordt op NPO2 om 9.30 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.