Gemeenteavond Hervormde Gemeente Kloosterhaar en Sibculo

Op 20 juni a.s. organiseert de kerkenraad de jaarlijkse Gemeenteavond. Deze keer staat de gemeenteavond geheel in het teken van het fusieproces met de Gereformeerde Kerk te Sibculo.

Er is in de afgelopen jaren ook aan de basis al heel veel werk verzet en daarover informeert en hoort de kerkenraad u graag. Over de gang van zaken tot nu toe, maar ook over welke stappen er al zijn gezet en welke stappen er formeel en juridisch nog genomen moeten worden om – zo de Heer het wil –één algemene Christelijke kerk te worden. Wij geloven dat de eenheid van Gemeenten voortkomt uit het verlangen van Jezus Zelf (Joh. 17). Wij geloven ook dat een fusie alleen kans van slagen heeft wanneer die voortkomt uit het verlangen van beide Geloofsgemeenschappen. We weten dat deze ingeslagen weg voortkomt uit dat verlangen en we vertrouwen er op dat uw verlangen duurzaam zal blijken te zijn voor één Geloofsgemeenschap in onze dorpen.

De Gemeenteavond wordt in ’t Haarschut gehouden en begint om 20.00 uur. Allen hartelijk welkom!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.