Onze Kerk Maart-April 2020

Kerkblad maart en april 2020

Het nieuwe kerkblad is naar jou onderweg. Maar, je kan ‘m nu alvast digitaal lezen!

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan het laatste kerkblad van dit jaar. Deze week wordt deze weer huis-aan-huis verspreid in Kloosterhaar en Sibculo. Buiten deze dorpen verzenden we het kerkblad per post.

Kerkblad op 15 maart nog niet ontvangen?

In zowel de Fredrikskerk als de Kloosterkerk liggen binnenkort extra kerkbladen. Deze kan je gratis meenemen. Wanneer je geen kerkblad hebt ontvangen horen we dat graag. Mail je naam en adres naar communicatie@onzekerk.nu en we nemen contact met je op!

Kerkblad online lezen?

Dat kan! Klik op onderstaande button om het kerkblad te openen. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties. Voel je vrij om deze te delen via communicatie@onzekerk.nu.

Wij hopen dat jullie weer even enthousiast zijn als wij en wensen jullie veel leesplezier!

Redactie Onze Kerk / Team Communicatie