Header Protestantse Gemeente Sibculo-Kloosterhaar

Uitnodiging Fusiedienst

Eindelijk is het zover! Na jaren van vergaderen, onderzoeken en voorbereiden is er goedkeuring om twee kerkgemeenten te fuseren!

De Hervormde Gemeente Kloosterhaar-Sibculo en de Gereformeerde Kerk Sibculo mogen als één grote kerkfamilie samen verder gaan als:

Header Protestantse Gemeente Sibculo-Kloosterhaar

De beide kerkenraden zijn hierover dankbaar en blij! Zij nodigen jou daarom van harte uit voor de fusiedienst op zondag 30 juni 2019 in de Fredrikskerk te Kloosterhaar. De fusiedienst begint om 10.00 uur. In deze dienst zal het fusiedocument in bijzijn van notaris Brinkman officieel worden ondertekend.

Naast de officiële invulling van de dienst is er uiteraard ook een belangrijke rol voor de kinderen weggelegd en is er voor hen tijdens de dienst een feestelijk randprogramma.

Voorafgaand aan de dienst is er vanaf 9.30 uur gelegenheid om koffie te drinken en na afloop wordt er natuurlijk geproost op deze bijzondere en mooie fusie.

Dit is een historische gebeurtenis die je niet wil missen. Kom je ook?