Vieringen voorlopig alleen nog online

Vanwege corona alleen nog online vieringen

Gezien de laatste ontwikkelingen rond Corona en de praktische beperkingen die ontstaan om dit mogelijk te maken, is 6 januari jl. besluit genomen om voorlopig over te gaan naar alleen online diensten. Dat betekent dat de aanmeldingen voor de komende diensten worden geannuleerd. Bij de diensten zijn alleen de medewerkers aanwezig.

De bezorging van de bloemen is nu ook tot een nader tijdstip stopgezet. Er zal i.p.v. bloemen nu een kaart gestuurd worden.

Livestream

We houden de diensten volgens rooster,  zowel vanuit de Fredrikskerk als de Kloosterkerk. Thuis kun je de kerkdienst op afstand bijwonen via Kerkomroep (alleen geluid) of YouTube (geluid en beeld). De kerkdienst wordt vanaf 9.30 uur live uitgezonden via www.kerkomroep.nl. Wij hopen dat je ondanks alle maatregelen kunt genieten van de kerkdienst.