Vernieuwd kerkblad

Deze week ontvang je het vernieuwde kerkblad!

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om een vernieuwend kerkblad te maken. De redactie hoopt om met dit vernieuwde kerkblad een brug te slaan tussen de binnen- en buitenkring van de gemeente en een brede groep mensen aan te spreken.

Veranderingen

Het nieuwe kerkblad is wat groter qua formaat, volledig in kleur gedruktheeft een grotere oplage, nieuwe rubrieken en meer pagina’s. Ook de verspreidingscyclus is aangepast. Het kerkblad gaat wat langer mee, zodat er voldoende tijd is om een goed gevuld en inspirerend blad te maken!

Digitale nieuwsbrief

Het nieuws vanuit de gemeente, zoals ziekte, overlijden en geboorte wordt vanaf nu, net zoals de afkondigingen in de kerk, meegenomen in de wekelijkse digitale nieuwsbrief. Zo kunnen we de gemeente nog actueler informeren.

Huis-aan-huis verspreiding

Het doel is om met een aantrekkelijk kerkblad, een brug te slaan tussen de binnen- en buitenkring van de gemeente. De oplage is bijna verdubbeld omdat het kerkblad vanaf deze week huis-aan-huis verspreid wordt in Kloosterhaar en Sibculo. Buiten deze dorpen verzenden we het kerkblad per post.

Nieuwe naam

Er is goed meegedacht over een nieuwe naam voor het kerkblad. Uit alle inzending is de naam ‘Onze Kerk‘ gekozen. Deze pakkende naam is aangedragen tijdens de laatste gemeenteavond. Namens de redactie en Team Communicatie bedankt voor alle inbreng!

Kerkblad op zaterdag 18 mei nogĀ niet ontvangen?

In zowel de Fredrikskerk als de Kloosterkerk liggen extra kerkbladen. Deze kan je gratis meenemen. Wanneer je geen kerkblad hebt ontvangen horen we dat graag. Mail je naam en adres naar communicatie@onzekerk.nu en we nemen contact met je op!

Kerkblad online lezen?

Dat kan! Klik op onderstaande button om het kerkblad te openen. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties. Voel je vrij om deze te delen via communicatie@onzekerk.nu.

Wij hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij en wensen jullie veel leesplezier!

Redactie & Team Communicatie